Baart-DOET energie en bouwadvies, Zwolle Kampen

Hogenkampsweg 80, Zwolle, Nederland 0648765908
Website Contacteer deskundige
Baart-DOET.jpg

Baart-DOET zorg voor “minder vastgoed zorgen”:

Een energielabel definitief maken via de website www.energielabelvoorwoningen.nl kost een vast bedrag € 15,= per woning.

Ook kan ik bij u langs komen om bewijstlast-rapportage te verzorgen of een papieren EPA-route (dus zonder dat u een computer heeft) te verzorgen.

Baart-doet is een zelfstandig en vooral onafhankelijk energie- en bouwadvies bureau. Ik kan u helpen met uw energie verbruik te beperken, waarbij de energiekosten worden verlaagd en het comfort duidelijk wordt verhoogt, u draagt dan direct een bijdrage aan een duurzamere wereld.

Baart-doet kan u behulpzaam zijn, bij nieuwbouw, verbouw en vastgoed beheer van uw pand, waarbij met een revolutionair rekenmodel energetisch dynamisch kan worden doorgerekend. Alle keuzes van bouwmaterialen, soort woonbeleving, veel of weinig apparatuur, type en zwaarte verwarming / koeling / ventilatie, de invloed op het pand wordt direct duidelijk gemaakt. Hierin samen met u aan de slag en ik adviseer u (in samenwerking met een team van andere specialisten) om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. We gaan voor een pand dat voor de mens zijn gezondheid en milieu voorop staat, waarbij zo weinig mogelijk energie(bronnen) en indien mogelijk met weinig duurzame energie zal worden geadviseerd. Bouwkundig en installatie technisch gebied jaren lange ervaring. Geen voorwaarden of verplichtingen. Gewoon voor een betrouwbaar label, aankoopkeuring, energieadvies of bouwkundig meerjaren onderhoud planning (MJOP / MJO), aanbesteding adviseren, bouwbegeleiding, oplevering en nazorg. Uw huis verdiend het, want “Goed bouwen en vastgoed beheer, dat doe je samen”.


Persoonsnaam

Erik Baart

Website Link www.baart-doet.nl
Telefoon nummer 0648765908
Plaats Zwolle
Prijs (Euro) 10 of 15 Euro
Reactietijd (dagen) 1 -2 dagen
Lid geschillen commissie niet ingevuld
EPA gekwalificeerd niet ingevuld
Lid branchevereniging niet ingevuld
Betalings mogelijkheden factuur
Werkgebied niet ingevuld
afstand: Unknown
Adres Hogenkampsweg 80, Zwolle, Nederland
Provincie
Zoekwoorden             
Geen feedback ontvangen